Eetu Alanko

Hei! Olen Eetu Alanko ja valmistunut koulutetuksi hierojaksi Jyväskylän hierojakoulusta keväällä 2016. Heti valmistumisen jälkeen olen toiminut kokoaikaisena yrittäjänä. Hierojan koulutukseen hakeminen tuntui luonnolliselta siirtymältä, sillä urheilu, ihmiskehon monimuotoisuus ja terveelliset elämäntavat ovat kiinnostaneet jo pienestä pitäen. Hieronta on ammatti, jossa pystyn yhdistämään kädentaidot sekä kiinnostuksen ihmisen kehoon ja toimintaan

Ammattitaidon lisäämiseksi koulutan itseäni työn ohella. Opiskelen tällähetkellä osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksessa. Nelivuotisesta koulutuksesta on tällä hetkellä menossa toinen lukuvuosi. Koulutuksessa  kursseja on tullut käytyä muunmuassa rintarangan alueen toiminnasta ja häiriöistä, yläraajojen biomekaniikasta ja hoitamisesta, alaraajojen lihas- ja niveltoiminnasta, osteopaattisista pehmytkudostekniikoista, brittiläisen Meg Bowyerin vetämän kurssin klassisesta osteopatiasta, syventävä kurssi rintarangan toiminnansta sekä niskan hoitamisesta ja tutkimisesta.

Lisäksi olen käynyt Harri Rovion (osteopaatti) alaraajojen ja lantion alueen fascia- ja syvähierontatekniikat kurssin, sekä fysiatrian erikoislääkäri ja dosentti Jari Ylisen vetämän niskan mobilisoivan hieronnan kurssin.

imageedit_5_3860429141