Eetu Alanko

Hei! Olen Eetu Alanko, 23- vuotias ja valmistunut koulutetuksi hierojaksi Jyväskylän hierojakoulusta keväällä 2016. Heti valmistumisen jälkeen olen toiminut kokoaikaisena yrittäjänä. Hierojan koulutukseen hakeminen tuntui luonnolliselta siirtymältä, sillä urheilu, ihmiskehon monimuotoisuus ja terveelliset elämäntavat ovat kiinnostaneet jo pienestä pitäen. Hieronta on ammatti, jossa pystyn yhdistämään kädentaidot sekä kiinnostuksen ihmisen kehoon ja toimintaan

Ammattitaidon lisäämiseksi koulutan itseäni työn ohella. Opiskelen tällähetkellä osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksessa. Nelivuotisesta koulutuksesta takana on ensimmäinen lukuvuosi. Koulutuksessa  kursseja on tullut käytyä muunmuassa rintarangan alueen toiminnasta ja häiriöistä, yläraajojen biomekaniikasta ja hoitamisesta, alaraajojen lihas- ja niveltoiminnasta, osteopaattisista pehmytkudostekniikoista, brittiläisen Meg Bowyerin vetämän kurssin klassisesta osteopatiasta.

Lisäksi olen käynyt Harri Rovion (osteopaatti) alaraajojen ja lantion alueen fascia- ja syvähierontatekniikat kurssin, sekä fysiatrian erikoislääkäri ja dosentti Jari Ylisen vetämän Niskan mobilisoivan hieronnan kurssin.

Hoitajana teen käsittelyt varmoin ottein. Lisäksi kuuntelen asiakasta tarkasti, jotta tulos on paras mahdollinen ja lihaskipuihin, sekä vaivoihisi saat varmasti helpotusta. Tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaista hyvinvointia ja asiakaslähtöisyys on kaikki kaikessa.

Varaa itsellesi aika ja tule ammattimaiseen hoitoon!

imageedit_5_3860429141